MOC63u

Аналізатор вологості

При розробці вологоміра MOC63u особливу увагу було приділено можливості його застосування для різних матеріалів і підвищення ефективності роботи. Все, що потрібно для роботи – це помістити зразок у чашку і закрити кришку. Аналізатор вологості зразків – необхідний інструмент для контролю якості в багатьох галузях промисловості.

Особливсті

  • Розмір чашки для зразку — 95 мм. Великий розмір чашки для зразка – 95 мм в діаметрі, для рівномірного розташування зразка одним тонким шаром.
  • Галогеновий нагрівач. Вбудований галогеновий нагрівач, що забезпечує швидке і точне вимірювання в діапазоні температур від 50 до 200 ⁰С.
  • Вбудований USB порт для передачі даних на ПК. Результати вимірювань можуть бути передані через USB кабель. Для з’єднання з ПК через USB кабель необхідно встановити драйвер USB.
  • Сумісність з Windows Vista або Windows 7, не потрібно встановлювати спеціальне ПЗ. Можна відправити дані з аналізатора відразу в програму Excel або інші програми на базі Windows без установки додаткового програмного забезпечення для передачі даних. Комбінуючи стандартні функції автодруку зі звичайними функціями електронних таблиць можна легко автоматизувати навіть складні додатки. Можна легко створювати графіки з допомогою WindowsDirect або Excel. Підключення можливо до ПК на базі Windows Vista і Windows7.
  • Наявність вбудованої клавіатури для легкого і простого керування. Є в наявності режим автоматичного запуску вимірювання, що скорочує час вимірювання і підвищує ефективність роботи: для початку вимірювання потрібно просто розмістити зразок на чашку зразка і закрити кришку. Різні вбудовані режими вимірювання полегшать роботу і заощадять час. У внутрішній пам’яті може бути збережено до 10 умов вимірювань і 100 результатів

Можливі режими роботи аналізатора вологості MOC63u

РЕЖИМ СТАРТУ Вимірювання:

  • Автоматичний запуск вимірювання (під час закривання кришки приладу вимірювання починається автоматично)
  • Ручний старт вимірювання (під час натискання на кнопку “старт”).

РЕЖИМИ СУШКИ:

  • Режим швидкої сушки. Температура швидко зростає, поки вміст вологи в зразку за 30 секунд не впаде нижче встановленого значення, потім зразок сушиться при встановленій температурі. В якості умов для завершення, можна вибрати автоматичне завершення (якщо за останні 30 секунд втрата вологи менше встановленого відсоткового вмісту, то вимірювання зупиняється) або завершення за часом (вимірювання зупиняється автоматично через певний час). Цей режим може використовуватись для вимірювання рідких проб або інших зразків, яким потрібен час для осушування.
  • Режим повільної сушки. Температура підвищується повільніше, ніж при нормальному вимірювання, що вимагає близько 5-ти хвилин від початку вимірювання до досягнення заданого рівня температури. В якості умов для завершення, можна вибрати автоматичне завершення або завершення по досягненні певного часу. Режим використовується для зразків, які мають тенденцію до зміни складу під час швидкого температурного переходу або вони можуть згоріти при осушуванні, наприклад, для білків і високомолекулярних сполук. В цьому режимі можна задати плавний підйом температури.
  • Режим ступінчастої сушки. Можна задати температуру і час для кожного етапу вимірювання (максимум 3 етапи). Якщо осушуються, наприклад, кристалогідрати, то під час нагрівання змінюється їх структура. В результаті, вміст вологи може бути виміряний по-різному в залежності від температури осушування. Режим застосовується для вимірювання вмісту вологи за різних температур.

РЕЖИМИ ЗАВЕРШЕННЯ ВИМІРЮВАННЯ:

  • Режим стандартної сушки і автоматичного завершення. Проба осушується при заданій температурі, а коли зміна вмісту вологи за 30-секундний період стає нижче заданого, відбувається автоматичне завершення вимірювання. Режим стандартної сушки і завершення за часом. Рекомендується для зразків, які мають низький вміст вологи

MOC63u